NEWSLETTER

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε πρώτοι τις ενημερώσεις μας!

ΔΗΛΩΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΗΣ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗΣ
για σκοπούς Μarketing

Με την παρούσα δηλώνω τα ακόλουθα αναφορικά με το ονοματεπώνυμό μου και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού μου ταχυδρομείου («τα Δεδομένα») που διέθεσα στην Υπεύθυνη Επεξεργασίας εταιρεία με την επωνυμία «MARMOR SG Ανώνυμη Εταιρεία Επεξεργασίας Μαρμάρου και Γρανίτη» και το διακριτικό τίτλο «STONE GROUP INTERNATIONAL» (:«η Εταιρεία») με σκοπό να ενημερώνομαι με την λήψη newsletter στο ηλεκτρονικό μου ταχυδρομείο για τα προϊόντα, τις δράσεις και τα νέα της Εταιρείας:

Έχοντας ενημερωθεί από την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων:

(α) για τα δικαιώματα μου, όπως αυτά προσδιορίζονται για τα υποκείμενα των δεδομένων στις διατάξεις της εθνικής και ευρωπαϊκής νομοθεσίας και ειδικότερα του Γενικού Ευρωπαϊκού Κανονισμού 697/2016 σχετικά με την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα (και συγκεκριμένα τα δικαιώματα της ενημέρωσης, της πρόσβασης, της διόρθωσης, της διαγραφής, του περιορισμού, της φορητότητας και της εναντίωσης).
(β) ειδικότερα ότι για την τυχόν άσκηση των δικαιωμάτων μου αρμόδιο πρόσωπο επικοινωνίας, ορισμένο από την Εταιρεία είναι ο Υπεύθυνος Προστασίας Δεδομένων τον οποίο μπορώ να αναζητήσω στην ηλεκτρονική διεύθυνση dpo@stonegroup.gr στον οποίο θα απευθύνω τυχόν αίτημά μου για άσκηση κάποιου εκ των δικαιωμάτων μου αναφορικά με τα προσωπικά δεδομένα.
(γ) πως διατηρώ το δικαίωμα να ανακαλέσω τη συναίνεση που παρέχω σήμερα με την παρούσα επιλέγοντας τη σχετική εντολή ανάκλησης στη φόρμα Ανάκληση Συναίνεσης.
(δ) πως τα Δεδομένα τηρούνται από την Εταιρεία και δεν διαβιβάζονται παρά στους απολύτως αναγκαίους εκτελούντες την επεξεργασία παρόχους υποστήριξης ηλεκτρονικών συστημάτων και δικτύων της Εταιρείας.

 
info@stonegroup.gr

Blog

Ένα νέο λατομείο ελληνικού μαρμάρου στην Καβάλα

Νέο λατομείο στην Καβάλα

Στην πλούσια μαρμαροφόρο περιοχή της Ανατ. Μακεδονίας ένα νέο λατομείο ξεκινά και πάλι τη δραστηριότητά του. Το νέο ιδιόκτητο λατομείο της Stone Group International  βρίσκεται στον νομό Καβάλας, στην ευρύτερη περιοχή του Νέστου και στη θέση Νικητές. Η γεωγραφική του θέση επιτρέπει την άμεση και εύκολη μεταφορά του σε όλο τον κόσμο, καθώς βρίσκεται πολύ κοντά στα λιμάνια της Θες/νικης και της Καβάλας, αλλά και στις μονάδες επεξεργασίας της Stone Group International σε Δράμα και Θες/νικη.

Το λατομείο καλύπτει συνολική έκταση 150.000 τ.μ., ενώ έχουν ξεκινήσει ήδη τα σχέδια και οι εργασίες για την επέκτασή του. Αυτή τη στιγμή η ετήσια παραγωγικότητά του ανέρχεται σε 30.000  τόνους σε όγκους, ενώ αναμένεται να φτάσει τους 100.000 τόνους μέχρι το τέλος του 2019.

Από το λατομείο εξορύσσεται το ασβεστιτικό μάρμαρο Ηemarus Grey το οποίο διατίθεται σε όγκους, πλάκες και πλακίδια. Λόγω της ασβεστιτικής του ιδιότητας και των υπόλοιπων τεχνικών χαρακτηριστικών του, το Hemarus Grey μπορεί και τοποθετείται με ευκολία σε κάθε κατασκευή, χωρίς πιθανά τεχνικά προβλήματα κατά την εγκατάστασή του.

Το φόντο του είναι λευκό και υπόλευκο με έντονες γκρι βένες και προσφέρεται σε τρεις τύπους. Με οριζόντιες βένες, με διαγώνιες βένες, αλλά και σε ένα μοτίβο που στη γλώσσα του κλάδου του μαρμάρου συχνά αποκαλείται ως συννεφάτο. Όπως φαίνεται και από τις παρακάτω φωτογραφίες, ο κάθε ένας από τους τρεις τύπους του Hemarus Grey, προσδίδει ένα τελείως διαφορετικό αισθητικό αποτέλεσμα. Αυτός είναι και ο λόγος που το Hemarus Grey μπορεί και προσφέρει πολλαπλές διακοσμητικές λύσεις.

Η χρήση υψηλής τεχνολογίας σε όλα τα στάδια της επεξεργασίας των μαρμάρων, εγγυάται πως το Hemarus Grey μπορεί να ανταπεξέλθει σε οποιαδήποτε τεχνική προδιαγραφή. Επιπλέον, ο μεγάλος όγκος παραγωγής του, τα τεχνικά και αισθητικά του χαρακτηριστικά, κάνουν το Hemarus Grey κατάλληλο για μικρά και μεγάλα κατασκευαστικά projects.

Πρόκειται για το 9ο  λατομείο που έρχεται να προστεθεί στη λίστα των ιδιόκτητων λατομείων που ανήκουν στην Stone Group International, αλλά και στις συνδεδεμένες σε αυτή επιχειρήσεις.

To μεγαλύτερο μέρος των παραπάνω λατομείων αφορά στα λευκά μάρμαρα, από όπου και εξορύσσονται τα παγκοσμίως γνωστά μάρμαρα Volakas Haemus, Volakas Electron, Pirgon, Elba Blue, Venus Vox, Vermion White, Mistral, Ostria.

Ρωτήστε μας περισσότερα για το νέο μας λατομείο και για το μάρμαρο Hemarus Grey.