NEWSLETTER

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε πρώτοι τις ενημερώσεις μας!

ΔΗΛΩΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΗΣ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗΣ
για σκοπούς Μarketing

Με την παρούσα δηλώνω τα ακόλουθα αναφορικά με το ονοματεπώνυμό μου και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού μου ταχυδρομείου («τα Δεδομένα») που διέθεσα στην Υπεύθυνη Επεξεργασίας εταιρεία με την επωνυμία «MARMOR SG Ανώνυμη Εταιρεία Επεξεργασίας Μαρμάρου και Γρανίτη» και το διακριτικό τίτλο «STONE GROUP INTERNATIONAL» (:«η Εταιρεία») με σκοπό να ενημερώνομαι με την λήψη newsletter στο ηλεκτρονικό μου ταχυδρομείο για τα προϊόντα, τις δράσεις και τα νέα της Εταιρείας:

Έχοντας ενημερωθεί από την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων:

(α) για τα δικαιώματα μου, όπως αυτά προσδιορίζονται για τα υποκείμενα των δεδομένων στις διατάξεις της εθνικής και ευρωπαϊκής νομοθεσίας και ειδικότερα του Γενικού Ευρωπαϊκού Κανονισμού 697/2016 σχετικά με την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα (και συγκεκριμένα τα δικαιώματα της ενημέρωσης, της πρόσβασης, της διόρθωσης, της διαγραφής, του περιορισμού, της φορητότητας και της εναντίωσης).
(β) ειδικότερα ότι για την τυχόν άσκηση των δικαιωμάτων μου αρμόδιο πρόσωπο επικοινωνίας, ορισμένο από την Εταιρεία είναι ο Υπεύθυνος Προστασίας Δεδομένων τον οποίο μπορώ να αναζητήσω στην ηλεκτρονική διεύθυνση dpo@stonegroup.gr στον οποίο θα απευθύνω τυχόν αίτημά μου για άσκηση κάποιου εκ των δικαιωμάτων μου αναφορικά με τα προσωπικά δεδομένα.
(γ) πως διατηρώ το δικαίωμα να ανακαλέσω τη συναίνεση που παρέχω σήμερα με την παρούσα επιλέγοντας τη σχετική εντολή ανάκλησης στη φόρμα Ανάκληση Συναίνεσης.
(δ) πως τα Δεδομένα τηρούνται από την Εταιρεία και δεν διαβιβάζονται παρά στους απολύτως αναγκαίους εκτελούντες την επεξεργασία παρόχους υποστήριξης ηλεκτρονικών συστημάτων και δικτύων της Εταιρείας.

 
info@stonegroup.gr

Blog

Βραβείο ‘’Απασχόλησης’’ στην Stone Group International, στα φετινά βραβεία ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΞΙΑ Βορείου Ελλάδος

Με το βραβείο ‘’Απασχόλησης’’ βραβεύτηκε η Stone Group International, σε μια ειδική εκδήλωση των ‘’Βραβείων ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΞΙΑ Βορείου Ελλάδος’’, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 9 Μαρτίου, στη Θεσσαλονίκη και διοργανώθηκε από το Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Βορείου Ελλάδος.

Το βραβείο απονεμήθηκε στη Stone Group International για την αύξηση της απασχόλησης που σημειώνει ο  Όμιλος   σταθερά την τελευταία τριετία στο σύνολό του.  Αξίζει να σημειωθεί πως το ανθρώπινο δυναμικό του Ομίλου της Stone Group International απασχολεί σήμερα περισσότερους από 577 εργαζόμενους, ενώ το 2015 απασχολούσε 249.

Το βραβείο παρέλαβε o Διευθύνων Σύμβουλος της Stone Group International κ. Ηλίας Ρηγόπουλος, ο οποίος  αφού ευχαρίστησε την Επιτροπή και τον ΣΒΒΕ για την τιμητική αυτή διάκριση, ανέφερε χαρακτηριστικά: ‘’Το βραβείο αυτό αποκτάει ιδιαίτερη αξία για την Stone Group International, κυρίως στις ημέρες μας που σε μια ιδιαίτερα δύσκολη οικονομική συγκυρία έχουμε συνηθίσει να ακούμε για μείωση απασχόλησης. Ο Όμιλος μας έχει  την τύχη να είναι σε έναν ιδιαίτερα εξωστρεφή κλάδο, αυτόν του ελληνικού μαρμάρου κι αυτό μας επιτρέπει να επενδύουμε, να αναπτυσόμεθα αλλά και να έχουμε αυξημένες ανάγκες σε ανθρώπινο δυναμικό. Σε αυτό το ανθρώπινο δυναμικό, το οποίο αποτελεί τον άξονα διαφοροποίησής μας από τον ανταγωνισμό και σε αυτό το ανθρώπινο δυναμικό, το οποίο αποτελεί την εγγύηση για την υλοποίηση του οράματός μας, σ’ αυτούς τους 557 ανθρώπους, σ’ αυτές τις 557 ψυχές, αφιερώνουμε σήμερα το συγκεκριμένο «Βραβείο της Απασχόλησης».

 

Τα Βραβεία

‘’Βραβεία ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΞΙΑ Βορείου Ελλάδος 2018: ένας θεσμός επιβράβευσης της βιομηχανικής ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ’’

Σε αναγνώριση του σημαντικού έργου και της προσφοράς του στην ανάπτυξη που επιτελεί ο επιχειρηματικός κόσμος της Βορείου Ελλάδος, και ειδικότερα οι βιομηχανίες με έδρα τις τέσσερις περιφέρειες του Βορειoλλαδικού Τόξου, ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος διοργάνωσε για 6η συνεχή χρονιά το θεσμό βράβευσης επιχειρήσεων με έδρα τη Βόρεια Ελλάδα και τίτλο ‘’Βραβεία ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΞΙΑ Βορείου Ελλάδος’’.

Πρόκειται για πρωτοβουλία – θεσμό του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ) ο οποίος συνεργάστηκε κι εφέτος με την εφημερίδα ‘’Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ’’, με στόχο  την ανάδειξη, την προβολή και τη βράβευση μεταποιητικών επιχειρήσεων που ξεχώρισαν για τις εξαιρετικές επιδόσεις τους τη χρονιά που πέρασε σε  11 τομείς αριστείας.

Η τελετή απονομής των βραβείων πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 9 Μαρτίου 2018, σε ειδική εκδήλωση, παρουσία περισσότερων των 400 ατόμων, επιφανών επιχειρηματιών και πολιτικών του τόπου.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης απονεμήθηκαν συνολικά 4 Βραβεία Περιφερειακής Αριστείας, 2 Βραβεία Επιχειρηματικής Αριστείας, 3 Θεματικά Βραβεία και 4 Ειδικά Βραβεία.