NEWSLETTER

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε πρώτοι τις ενημερώσεις μας!

ΔΗΛΩΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΗΣ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗΣ
για σκοπούς Μarketing

Με την παρούσα δηλώνω τα ακόλουθα αναφορικά με το ονοματεπώνυμό μου και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού μου ταχυδρομείου («τα Δεδομένα») που διέθεσα στην Υπεύθυνη Επεξεργασίας εταιρεία με την επωνυμία «MARMOR SG Ανώνυμη Εταιρεία Επεξεργασίας Μαρμάρου και Γρανίτη» και το διακριτικό τίτλο «STONE GROUP INTERNATIONAL» (:«η Εταιρεία») με σκοπό να ενημερώνομαι με την λήψη newsletter στο ηλεκτρονικό μου ταχυδρομείο για τα προϊόντα, τις δράσεις και τα νέα της Εταιρείας:

Έχοντας ενημερωθεί από την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων:

(α) για τα δικαιώματα μου, όπως αυτά προσδιορίζονται για τα υποκείμενα των δεδομένων στις διατάξεις της εθνικής και ευρωπαϊκής νομοθεσίας και ειδικότερα του Γενικού Ευρωπαϊκού Κανονισμού 697/2016 σχετικά με την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα (και συγκεκριμένα τα δικαιώματα της ενημέρωσης, της πρόσβασης, της διόρθωσης, της διαγραφής, του περιορισμού, της φορητότητας και της εναντίωσης).
(β) ειδικότερα ότι για την τυχόν άσκηση των δικαιωμάτων μου αρμόδιο πρόσωπο επικοινωνίας, ορισμένο από την Εταιρεία είναι ο Υπεύθυνος Προστασίας Δεδομένων τον οποίο μπορώ να αναζητήσω στην ηλεκτρονική διεύθυνση dpo@stonegroup.gr στον οποίο θα απευθύνω τυχόν αίτημά μου για άσκηση κάποιου εκ των δικαιωμάτων μου αναφορικά με τα προσωπικά δεδομένα.
(γ) πως διατηρώ το δικαίωμα να ανακαλέσω τη συναίνεση που παρέχω σήμερα με την παρούσα επιλέγοντας τη σχετική εντολή ανάκλησης στη φόρμα Ανάκληση Συναίνεσης.
(δ) πως τα Δεδομένα τηρούνται από την Εταιρεία και δεν διαβιβάζονται παρά στους απολύτως αναγκαίους εκτελούντες την επεξεργασία παρόχους υποστήριξης ηλεκτρονικών συστημάτων και δικτύων της Εταιρείας.

 
info@stonegroup.gr

Blog

Stone Vendor Award 2018 from Floor & Decor to Stone Group International.

Βραβείο ‘’Stone Vendor of 2018’’ στην Stone Group International, από την Floor & Décor.

Με το βραβείο  του καλύτερου προμηθευτή φυσικών πετρωμάτων 2018  τιμήθηκε η Stone Group International, σε μία ειδική εκδήλωση που διοργάνωσε πρόσφατα, η γνωστή εταιρία Floor & Décor.

 

Το βραβείο αυτό αποτελεί ιδιαίτερη τιμή και σπουδαία διεθνή διάκριση για την Stone Group International, επειδή προέρχεται από μία εταιρία με ηγετική θέση στο χώρο των υλικών πατωμάτων στην Αμερική. Αξίζει να αναφέρουμε πως η Floor & Décor είναι μία εταιρία με περισσότερα από 80 καταστήματα λιανικής πώλησης στις Η.Π.Α και είναι εισηγμένη και στο Χρηματιστήριο της Ν. Υόρκης.

 

Η Floor & Décor διοργανώνει σχεδόν κάθε χρόνο από την ίδρυσή της  τα ‘’Ειδικά Βραβεία’’, θέλοντας να τιμήσει τους συνεργάτες της σε διάφορους τομείς, μεταξύ των οποίων και τα Φυσικά Πετρώματα. Το βραβείο παρέδωσε στην ομάδα της Stone Group International, ο Vice President Natural Stone της Floor & Décor, Mr Gary Remick. Αξίζει να σημειωθεί πως κατά τη βράβευση, ιδιαίτερη αναφορά έγινε και στις ταχείες οργανωτικές αλλαγές της Stone Group International, στην απόκτηση λατομείων, στην εγκατάσταση του SAP και σε πολλά άλλα επιτεύγματα,  ενώ παράλληλα τονίστηκε ο εξαιρετικός επαγγελματισμός των ανθρώπων της ομάδας της Stone Group International.

 

Το βραβείο παρέλαβαν ο Εμπορικός Διευθυντής της Stone Group International, κ. Αστέριος Σαρήτσαμλης, και ο Area Sales Manager της Αμερικής και του Καναδά, κ. Αναστάσης Μήτσου, οι οποίοι εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την ουσιαστική διεθνή αναγνώριση των προσπάθειών της εταιρίας.

 

To βραβείο αυτό έρχεται να προστεθεί σε μία σειρά  βραβείων και διακρίσεων που έχει λάβει η Stone Group International τον τελευταίο χρόνο.