NEWSLETTER

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε πρώτοι τις ενημερώσεις μας!

ΔΗΛΩΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΗΣ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗΣ
για σκοπούς Μarketing

Με την παρούσα δηλώνω τα ακόλουθα αναφορικά με το ονοματεπώνυμό μου και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού μου ταχυδρομείου («τα Δεδομένα») που διέθεσα στην Υπεύθυνη Επεξεργασίας εταιρεία με την επωνυμία «MARMOR SG Ανώνυμη Εταιρεία Επεξεργασίας Μαρμάρου και Γρανίτη» και το διακριτικό τίτλο «STONE GROUP INTERNATIONAL» (:«η Εταιρεία») με σκοπό να ενημερώνομαι με την λήψη newsletter στο ηλεκτρονικό μου ταχυδρομείο για τα προϊόντα, τις δράσεις και τα νέα της Εταιρείας:

Έχοντας ενημερωθεί από την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων:

(α) για τα δικαιώματα μου, όπως αυτά προσδιορίζονται για τα υποκείμενα των δεδομένων στις διατάξεις της εθνικής και ευρωπαϊκής νομοθεσίας και ειδικότερα του Γενικού Ευρωπαϊκού Κανονισμού 697/2016 σχετικά με την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα (και συγκεκριμένα τα δικαιώματα της ενημέρωσης, της πρόσβασης, της διόρθωσης, της διαγραφής, του περιορισμού, της φορητότητας και της εναντίωσης).
(β) ειδικότερα ότι για την τυχόν άσκηση των δικαιωμάτων μου αρμόδιο πρόσωπο επικοινωνίας, ορισμένο από την Εταιρεία είναι ο Υπεύθυνος Προστασίας Δεδομένων τον οποίο μπορώ να αναζητήσω στην ηλεκτρονική διεύθυνση dpo@stonegroup.gr στον οποίο θα απευθύνω τυχόν αίτημά μου για άσκηση κάποιου εκ των δικαιωμάτων μου αναφορικά με τα προσωπικά δεδομένα.
(γ) πως διατηρώ το δικαίωμα να ανακαλέσω τη συναίνεση που παρέχω σήμερα με την παρούσα επιλέγοντας τη σχετική εντολή ανάκλησης στη φόρμα Ανάκληση Συναίνεσης.
(δ) πως τα Δεδομένα τηρούνται από την Εταιρεία και δεν διαβιβάζονται παρά στους απολύτως αναγκαίους εκτελούντες την επεξεργασία παρόχους υποστήριξης ηλεκτρονικών συστημάτων και δικτύων της Εταιρείας.

 
info@stonegroup.gr

Blog

Πως μπορεί η Τεχνητή Νοημοσύνη να διασφαλίσει την αυτοματοποιημένη διαλογή μαρμάρινων πλακιδίων;

Geoffrey: Γνωρίστε τον μοναδικό αυτόματο διαλογέα μαρμάρινων πλακιδίων στον κόσμο

Αλέξης Διονυσάτος,
Marketing Manager &
Project Manager of Automated Sorting System development.
Αύγουστος, 2021

Πόσες φορές έχεις παραλάβει μαρμάρινα πλακίδια διαφορετικής διαλογής από αυτά που έχεις παραγγείλει;

Η διαλογή των μαρμάρινων πλακιδίων δεν είναι εύκολη υπόθεση. Εδώ και χρόνια η συγκεκριμένη εργασία βασίζεται αποκλειστικά στον ανθρώπινο παράγοντα. Η συμμετοχή του ανθρώπινου παράγοντα όμως, συχνά δεν επαρκεί για να διασφαλίσει την αντικειμενική επιλογή και διαλογή. Όσο εξειδικευμένο κι εκπαιδευμένο κι αν είναι το ανθρώπινο μάτι, είναι σχεδόν βέβαιο ότι δεν μπορεί να επιτύχει υψηλά επίπεδα ακρίβειας, με αποτέλεσμα να δημιουργείται συχνά σύγχυση ανάμεσα στις κατηγορίες διαλογής των μαρμάρινων πλακιδίων.

Η διαδικασία της διαλογής  μαρμάρινων πλακιδίων φαντάζει μέχρι και σήμερα δαιδαλώδης για τους προμηθευτές μαρμάρου, ενώ η μη αντικειμενική Διασφάλιση Διαλογής και Ποιότητας σε ένα φυσικό υλικό όπως είναι το μάρμαρο, αποτελεί σοβαρό πρόβλημα για τους υπεύθυνους κατασκευαστικών έργων, αλλά και τους έμπορους μαρμάρινων πλακιδίων.

Η υποκειμενική ματιά στη διαλογή των μαρμάρινων πλακιδίων συχνά συνεπάγεται και εσφαλμένες εκτιμήσεις. Ως αποτέλεσμα, η αγορά προμηθεύεται τελικά προϊόντα διαφορετικά από αυτά που θα έπρεπε.
Αρχιτέκτονες, διακοσμητές, υπεύθυνοι κατασκευαστικών έργων, αλλά και έμποροι πλακιδίων συχνά εκτίθενται, αφού δεν μπορούν να εγγυηθούν την αντικειμενική διασφάλιση της ποιότητας.

Εμπόδια στη διαλογή μαρμάρου: όταν η φύση κάνει…νερά.

Η διαλογή μαρμάρινων πλακών και πλακιδίων είναι η διαδικασία ομαδοποίησής τους σε ποιοτικές κατηγορίες, σύμφωνα με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Μια ανώτερη ποιότητα μαρμάρου, δηλαδή χωρίς σημάδια, ελαττώματα ή προσμείξεις,  αντιστοιχεί και σε υψηλότερες τιμές, χωρίς ωστόσο η διαλογή να αποτελεί τον μοναδικό παράγοντα που καθορίζει την τιμή του υλικού.

Παράγοντες όπως τα τεχνικά χαρακτηριστικά του μαρμάρου (αντοχή, σκληρότητα, υδατοαπορρόφηση), τα μορφολογικά χαρακτηριστικά του (σύμφωνα με την σύνθεσή του αν εμφανίζει στίγματα, κυματισμούς ή βένες που το καθιστούν μοναδικό) ή τα δομικά χαρακτηριστικά του μαρμάρου, μπορούν να το κατηγοριοποιήσουν και στην αγορά.

Τη διαδικασία αυτή αναλαμβάνουν συνήθως εξειδικευμένοι επαγγελματίες της βιομηχανίας μαρμάρου, οι οποίοι αναγνωρίζουν οπτικά τα χαρακτηριστικά κάθε πλάκας και πλακιδίου και τα κατατάσσουν κατά περίπτωση.

Ωστόσο, αυτή η υποκειμενική ματιά συχνά συνεπάγεται και εσφαλμένες εκτιμήσεις. Μία εσφαλμένη εκτίμηση στη διαλογή του μαρμάρου έχει ως αποτέλεσμα να προμηθεύεται τελικά η αγορά προϊόντα διαφορετικά από αυτά που θα έπρεπε. Παράλληλα, οι αρχιτέκτονες, διακοσμητές και οι υπεύθυνοι των κατασκευαστικών έργων συχνά εκτίθενται, αφού δεν μπορούν να εγγυηθούν το τελικό αισθητικό αποτέλεσμα. Τελικός αποδέκτης αυτής της διαδικασίας είναι πάντα ο ενδιάμεσος ή τελικός πελάτης, ο οποίος παραλαμβάνει μια πρώτη ύλη που τελικά δεν δίνει την επιθυμητή όψη και ίσως έχει κοστίσει περισσότερο από το αναμενόμενο.

Επιπλέον, η οπτική διαλογή του μαρμάρου δεν επιτρέπει τη συλλογή δεδομένων παραγωγής σε πραγματικό χρόνο, γεγονός που αυξάνει τα κόστη παραγωγής.

Ο Geoffrey είναι ο 1ος αυτόματος διαλογέας μαρμάρινων πλακιδίων
που με την τεχνολογία της Τεχνητής Νοημοσύνης, της Μηχανικής Μάθησης,
αλλά και την Ανάλυσης Δεδομένων, αναγνωρίζει τα σφάλματα
επλεγμένων λευκών μαρμάρων και τα κατατάσσει σε κατηγορίες διαλογής
με τρόπο αντικειμενικό και αξιόπιστο.

Τεχνητή Νοημοσύνη (AI): Δίνοντας λύση στο πρόβλημα ετών

Το πρόβλημα της σωστής διαλογής μαρμάρου βρίσκει επιτέλους τη λύση του! Χάρη στην υψηλή τεχνολογία, με τη χρήση Τεχνητής Νοημοσύνης (Artificial Intelligence – AI) και Μηχανικής Εκμάθησης (Machine Learning) η διαδικασία διαλογής μαρμάρινων πλακών και πλακιδίων αυτοματοποιείται, δίνοντας τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα και διασφαλίζοντας μια ενιαία, αντικειμενική, υψηλή ποιότητα.

Δείτε πως η Τεχνητή Νοημοσύνη & η Μηχανική Μάθηση εφαρμόζονται & αυτοματοποιούν τη διαλογή μαρμάρινων πλακιδίων.

Γνωρίστε τον Geoffrey, τον μοναδικό Αυτόματο Διαλογέα Πλακιδίων στον κόσμο

Στη Stone Group International έχουμε ήδη δώσει τη λύση στο πρόβλημα διαλογής μαρμάρου, έχοντας ενσωματώσει την Τεχνητή Νοημοσύνη στη γραμμή παραγωγής μας, και αυτοματοποιώντας έτσι την διαδικασία με έναν γρήγορο, έξυπνο και αποδοτικό τρόπο. Ο Geoffrey είναι ο μοναδικός Αυτόματος Διαλογέας Πλακιδίων στον κόσμο!

Πρόκειται για έναν αυτόματο διαλογέα πλακιδίων που εφαρμόζοντας  τεχνολογίες Τεχνητής Νοημοσύνης, Μηχανικής Μάθησης, αλλά και Ανάλυσης Δεδομένων, αναγνωρίζει τα σφάλματα των λευκών μαρμάρων (Thassos Snow White, Volakas, Elba Blue, Venus Vox, Electron, Vermion White), ομαδοποιώντας τα αναλόγως. Υπολογίζεται ότι η αποτελεσματικότητά του θα αγγίξει σύντομα το 95%, κάτι το οποίο ξεπερνά κατά πολύ το ανθρώπινο μάτι που επηρεάζεται εύκολα από τον φυσικό φωτισμό ή την κούραση.

Τα μαρμάρινα πλακίδια σκανάρονται εύκολα και γρήγορα, ενώ παράλληλα κατατάσσονται σε κατηγορίες με τρόπο αντικειμενικό κι αξιόπιστο. Την ίδια στιγμή, κάθε πελάτης μπορεί να κατεβάσει στο κινητό του την εφαρμογή “What’s in the box”, που του επιτρέπει να λάβει με ένα μόνο κλικ όλη την πληροφόρηση που χρειάζεται για κάθε παλέτα πλακιδίων που θα παραλάβει, βλέποντας ακόμη και αναλυτικές φωτογραφίες κάθε προϊόντος.

 

Δείτε πως με την εφαρμογή κινητού τηλεφώνου ‘’What’s in the box’’ μπορείτε να λαμβάνετε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες της παραγγελίας σας.

Στη Stone Group International βρίσκουμε λύσεις σε κάθε πρόβλημα, με καινοτόμες ιδέες και με τη δημιουργία κατάλληλων εργαλείων που προσδίδουν επιπλέον αξία και όφελος στις συνεργασίες μας.

Εφαρμόζοντας σταθερά όλες τις τελευταίες τεχνολογίες (τεχνητή νοημοσύνη, μηχανική μάθηση, επαυξημένη πραγματικότητα) στη διαλογή μαρμάρινων πλακιδίων, εξασφαλίζουμε την υψηλή ποιότητα των πρώτων υλών στους πελάτες μας, προσφέροντάς τους ένα μοναδικό συγκριτικό πλεονέκτημα έναντι των ανταγωνιστών τους.

Για να μάθετε περισσότερα για τις λύσεις που προσφέρει η αυτοματοποιημένη διαλογή των μαρμάρινων πλακιδίων με ΑΙ στο δικό σας κατασκευαστικό έργο ή την επιχείρησή σας, επικοινωνήστε μαζί μας.

Αλέξης Διονυσάτος,

Marketing Manager &

Project Manager of Automated Sorting System development.