NEWSLETTER

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε πρώτοι τις ενημερώσεις μας!

ΔΗΛΩΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΗΣ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗΣ
για σκοπούς Μarketing

Με την παρούσα δηλώνω τα ακόλουθα αναφορικά με το ονοματεπώνυμό μου και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού μου ταχυδρομείου («τα Δεδομένα») που διέθεσα στην Υπεύθυνη Επεξεργασίας εταιρεία με την επωνυμία «MARMOR SG Ανώνυμη Εταιρεία Επεξεργασίας Μαρμάρου και Γρανίτη» και το διακριτικό τίτλο «STONE GROUP INTERNATIONAL» (:«η Εταιρεία») με σκοπό να ενημερώνομαι με την λήψη newsletter στο ηλεκτρονικό μου ταχυδρομείο για τα προϊόντα, τις δράσεις και τα νέα της Εταιρείας:

Έχοντας ενημερωθεί από την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων:

(α) για τα δικαιώματα μου, όπως αυτά προσδιορίζονται για τα υποκείμενα των δεδομένων στις διατάξεις της εθνικής και ευρωπαϊκής νομοθεσίας και ειδικότερα του Γενικού Ευρωπαϊκού Κανονισμού 697/2016 σχετικά με την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα (και συγκεκριμένα τα δικαιώματα της ενημέρωσης, της πρόσβασης, της διόρθωσης, της διαγραφής, του περιορισμού, της φορητότητας και της εναντίωσης).
(β) ειδικότερα ότι για την τυχόν άσκηση των δικαιωμάτων μου αρμόδιο πρόσωπο επικοινωνίας, ορισμένο από την Εταιρεία είναι ο Υπεύθυνος Προστασίας Δεδομένων τον οποίο μπορώ να αναζητήσω στην ηλεκτρονική διεύθυνση dpo@stonegroup.gr στον οποίο θα απευθύνω τυχόν αίτημά μου για άσκηση κάποιου εκ των δικαιωμάτων μου αναφορικά με τα προσωπικά δεδομένα.
(γ) πως διατηρώ το δικαίωμα να ανακαλέσω τη συναίνεση που παρέχω σήμερα με την παρούσα επιλέγοντας τη σχετική εντολή ανάκλησης στη φόρμα Ανάκληση Συναίνεσης.
(δ) πως τα Δεδομένα τηρούνται από την Εταιρεία και δεν διαβιβάζονται παρά στους απολύτως αναγκαίους εκτελούντες την επεξεργασία παρόχους υποστήριξης ηλεκτρονικών συστημάτων και δικτύων της Εταιρείας.

 
info@stonegroup.gr

Blog

Το Xρυσό Bραβείο στα βραβεία HR AWARDS 2017

 

Το Xρυσό Bραβείο “Best Employee Engagement Strategy” στη STONE GROUP INTERNATIONAL, στα βραβεία HR AWARDS 2017.

Σε μια λαμπερή τελετή απονομής των βραβείων HR Awards 2017, την Tετάρτη, 1η Νοεμβρίου 2017, στην Αθήνα, o Όμιλος Stone Group International, βραβεύτηκε με το χρυσό βραβείο “Best Employee Engagement Strategy” στην κατηγορία Talent & Performance Management.

 

Το βραβείο παρέλαβε η Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού της SGI κα Χριστίνα Δηματάτη, η οποία δήλωσε ότι «το ηθικό βάρος της βράβευσης είναι πολύ μεγαλύτερο όταν πρόκειται για τη δέσμευση των ανθρώπων μας. Στη SGI τιμήσαμε την οικογένεια, την αίσθηση του «ανήκειν», με την  άρρηκτη υποστήριξη της ηγεσίας, σε μια σειρά ενεργειών που σχεδιάστηκαν και υλοποιήθηκαν για 1η φορά στην τρέχουσα χρονιά με στόχο την ενδυνάμωση της σχέσης εμπιστοσύνης που διατηρούν οι εργαζόμενοι με την εταιρία».

Τα Βραβεία HR AWARDS 2017

Τα HR Awards διοργανώθηκαν για τρίτη συνεχή χρονιά από το περιοδικό HR Professional και την Boussias Communications, με στόχο να “φωτίσουν” και να αναδείξουν τις πρωτοβουλίες, τις πρακτικές και τις πολιτικές της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού.

Ο θεσμός των βραβείων HR Awards επιβραβεύει τις κορυφαίες και καινοτόμες πρακτικές, καθώς και τις δράσεις και πολιτικές που ξεχώρισαν από την Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού όλων εκείνων των οργανισμών και των επιχειρήσεων, που συνεχίζουν να επενδύουν με αίσθημα ευθύνης στους ανθρώπους τους.

Στην κατηγορία Talent & Performance Management επιβραβεύονται οι πρακτικές εκείνες και τα προγράμματα που αφορούν στην Διαχείριση Ταλέντου, τα παραδείγματα Αριστείας ως προς το Performance Management αλλά και οι στρατηγικές εκείνες που στοχεύουν στην ενίσχυση της δέσμευσης των ανθρώπων, στο εταιρικό περιβάλλον.

Στην τελετή παρευρέθηκαν περισσότερα από 270 υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων από όλους τους κλάδους, εκπρόσωποι Υπουργείων, Φορέων, Ινστιτούτων, Πανεπιστημίων καθώς και εκπρόσωποι Τύπου, επικροτώντας με την παρουσία τους τις καλύτερες ανθρωποκεντρικές πρακτικές.

Συνολικά διακρίθηκαν 27 εταιρείες από ένα ευρύ φάσμα επιχειρηματικής δραστηριότητας και Χρυσό Βραβείο απέσπασαν 8 εταιρείες.