NEWSLETTER

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε πρώτοι τις ενημερώσεις μας!

ΔΗΛΩΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΗΣ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗΣ
για σκοπούς Μarketing

Με την παρούσα δηλώνω τα ακόλουθα αναφορικά με το ονοματεπώνυμό μου και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού μου ταχυδρομείου («τα Δεδομένα») που διέθεσα στην Υπεύθυνη Επεξεργασίας εταιρεία με την επωνυμία «MARMOR SG Ανώνυμη Εταιρεία Επεξεργασίας Μαρμάρου και Γρανίτη» και το διακριτικό τίτλο «STONE GROUP INTERNATIONAL» (:«η Εταιρεία») με σκοπό να ενημερώνομαι με την λήψη newsletter στο ηλεκτρονικό μου ταχυδρομείο για τα προϊόντα, τις δράσεις και τα νέα της Εταιρείας:

Έχοντας ενημερωθεί από την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων:

(α) για τα δικαιώματα μου, όπως αυτά προσδιορίζονται για τα υποκείμενα των δεδομένων στις διατάξεις της εθνικής και ευρωπαϊκής νομοθεσίας και ειδικότερα του Γενικού Ευρωπαϊκού Κανονισμού 697/2016 σχετικά με την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα (και συγκεκριμένα τα δικαιώματα της ενημέρωσης, της πρόσβασης, της διόρθωσης, της διαγραφής, του περιορισμού, της φορητότητας και της εναντίωσης).
(β) ειδικότερα ότι για την τυχόν άσκηση των δικαιωμάτων μου αρμόδιο πρόσωπο επικοινωνίας, ορισμένο από την Εταιρεία είναι ο Υπεύθυνος Προστασίας Δεδομένων τον οποίο μπορώ να αναζητήσω στην ηλεκτρονική διεύθυνση dpo@stonegroup.gr στον οποίο θα απευθύνω τυχόν αίτημά μου για άσκηση κάποιου εκ των δικαιωμάτων μου αναφορικά με τα προσωπικά δεδομένα.
(γ) πως διατηρώ το δικαίωμα να ανακαλέσω τη συναίνεση που παρέχω σήμερα με την παρούσα επιλέγοντας τη σχετική εντολή ανάκλησης στη φόρμα Ανάκληση Συναίνεσης.
(δ) πως τα Δεδομένα τηρούνται από την Εταιρεία και δεν διαβιβάζονται παρά στους απολύτως αναγκαίους εκτελούντες την επεξεργασία παρόχους υποστήριξης ηλεκτρονικών συστημάτων και δικτύων της Εταιρείας.

 
info@stonegroup.gr

Blog

360o Virtual Reality tour of Pirgon quarry

Η Stone Group International και η Birros Hellenic Marble SA προάγουν την καινοτομία  και με τη χρήση τεχνολογίας  αιχμής προσφέρουν ένα ταξίδι 360ο εικονικής πραγματικότητας  στο λατομείο Pirgon, για 1η φορά σε παγκόσμιο επίπεδο .

Με τη χρήση Virtual Reality Glasses και  μέσω μίας ειδικά σχεδιασμένης εφαρμογής,  προσφέρεται η δυνατότητα  στον χρήστη να μεταφερθεί σε ένα από τα μεγαλύτερα λατομεία λευκού μαρμάρου στην Ευρώπη, με εικονικό τρόπο και να βιώσει την καθημερινή του λειτουργία! Σειρά εργασιών διεκπεραιώνονται σε πραγματικό χρόνο γύρω από τον χρήστη, ενώ  ταυτόχρονα παρέχονται  σημαντικές πληροφορίες για το λατομείο με ευρηματικό τρόπο.

Η 360ο εικονική πραγματικότητα παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην τελευταία έκθεση της Marmo+mac 2017, ενώ η προβολή της συνεχίζεται καθημερινά μέσα από τα showroom επιλεγμένων συνεργατών της εταιρίας ανά τον κόσμο. Παρουσιάσεις έχουν προγραμματιστεί  και σε όλες τις επόμενες εκθέσεις του 2018.

Η νέα εμπειρία αποτελεί μέρος μόνο  των εργαλείων μάρκετινγκ που η Stone Group International αναπτύσσει και εντάσσει κάτω από την νέα επικοινωνιακή της «ομπρέλα» White Marble Culture. Το ολοκληρωμένο πακέτο των εργαλείων μάρκετινγκ συμπληρώνουν ποικίλες και καινοτόμες εφαρμογές με στόχο να βοηθήσουν την προβολή των προϊόντων της εταιρίας στο διεθνές δίκτυο των συνεργατών της και να υποστηρίξουν με κάθε τρόπο  τo πρόγραμμα πωλήσεών τους ανά τον κόσμο.

Απολαύστε το Εικονικό ταξίδι στο λατομείο Pirgon και γίνετε μέρος της White Marble Culture, κάνοντας χρήση των βελών και του ποντικιού σας.