NEWSLETTER

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε πρώτοι τις ενημερώσεις μας!

ΔΗΛΩΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΗΣ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗΣ
για σκοπούς Μarketing

Με την παρούσα δηλώνω τα ακόλουθα αναφορικά με το ονοματεπώνυμό μου και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού μου ταχυδρομείου («τα Δεδομένα») που διέθεσα στην Υπεύθυνη Επεξεργασίας εταιρεία με την επωνυμία «MARMOR SG Ανώνυμη Εταιρεία Επεξεργασίας Μαρμάρου και Γρανίτη» και το διακριτικό τίτλο «STONE GROUP INTERNATIONAL» (:«η Εταιρεία») με σκοπό να ενημερώνομαι με την λήψη newsletter στο ηλεκτρονικό μου ταχυδρομείο για τα προϊόντα, τις δράσεις και τα νέα της Εταιρείας:

Έχοντας ενημερωθεί από την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων:

(α) για τα δικαιώματα μου, όπως αυτά προσδιορίζονται για τα υποκείμενα των δεδομένων στις διατάξεις της εθνικής και ευρωπαϊκής νομοθεσίας και ειδικότερα του Γενικού Ευρωπαϊκού Κανονισμού 697/2016 σχετικά με την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα (και συγκεκριμένα τα δικαιώματα της ενημέρωσης, της πρόσβασης, της διόρθωσης, της διαγραφής, του περιορισμού, της φορητότητας και της εναντίωσης).
(β) ειδικότερα ότι για την τυχόν άσκηση των δικαιωμάτων μου αρμόδιο πρόσωπο επικοινωνίας, ορισμένο από την Εταιρεία είναι ο Υπεύθυνος Προστασίας Δεδομένων τον οποίο μπορώ να αναζητήσω στην ηλεκτρονική διεύθυνση dpo@stonegroup.gr στον οποίο θα απευθύνω τυχόν αίτημά μου για άσκηση κάποιου εκ των δικαιωμάτων μου αναφορικά με τα προσωπικά δεδομένα.
(γ) πως διατηρώ το δικαίωμα να ανακαλέσω τη συναίνεση που παρέχω σήμερα με την παρούσα επιλέγοντας τη σχετική εντολή ανάκλησης στη φόρμα Ανάκληση Συναίνεσης.
(δ) πως τα Δεδομένα τηρούνται από την Εταιρεία και δεν διαβιβάζονται παρά στους απολύτως αναγκαίους εκτελούντες την επεξεργασία παρόχους υποστήριξης ηλεκτρονικών συστημάτων και δικτύων της Εταιρείας.

 
info@stonegroup.gr

Blog

Best Communicator Award in Stone category

H Stone Group International στην Marmo+mac 2019

 

Η παρουσία της Stone Group International στις μεγαλύτερες εκθέσεις ανά τον κόσμο, κρίνεται απαραίτητη, λόγω του καθαρά εξαγωγικού προσανατολισμού της εταιρίας. Η διεθνή έκθεση της  Marmo+mac,   στη   Βερόνα της Ιταλίας,   αποτελεί για την εταιρία, ένα από τα πιο σημαντικά σημεία συνάντησης με τον κλάδο του μαρμάρου. Είναι μεγάλη μας χαρά και τιμή  να συναντούμε εκεί κάθε  χρόνο τους υπάρχοντες πελάτες μας, αλλά και να γνωρίζουμε νέο κόσμο που μοιράζεται μαζί μας την αγάπη και το ενδιαφέρον του για το μάρμαρο.

 

W BAR concept

Το W Bar ήταν το concept του περιπτέρου που ταξίδεψε στις εκθέσεις που συμμετείχαμε ανά τον κόσμο τη φετινή χρονιά.

Στόχος του φετινού περιπτέρου ήταν να δημιουργηθεί ένας χώρος στον οποίο οι επισκέπτες θα μπορούν σαφώς να γνωρίσουν τα μάρμαρα της εταιρίας, αλλά κυρίως να νιώσουν άνετα και να επικοινωνήσουν μαζί μας ουσιαστικά. Αυτός είναι και ο λόγος που εδώ και χρόνια επιλέγουμε έναν χώρο με αρκετά τετραγωνικά μέτρα. Σ’ αυτό το περίπτερο, που το concept White Marble Culture κυριαρχεί πλέον εδώ και τρία χρόνια, προσθέσαμε φέτος φανερά εμπλουτισμένη και την έννοια της φιλοξενίας και εντάξαμε στον σχεδιασμό των περιπτέρων μας το W Bar. Αυτό άλλωστε, το αίσθημα της φιλοξενίας και της πρόσκλησης των επισκεπτών μας να αποτελέσουν μέρος της White Marble Culture μας, εκπροσωπεί και την γενικότερη κουλτούρα της εταιρίας μας και αποτελεί μέρος του συνολικού τρόπου με τον οποίο αντιμετωπίζουμε τις σχέσεις με τους πελάτες και συνεργάτες μας.

 

W BAR Αρχιτεκτονική προσέγγιση

Η αισθητική ήταν και παραμένει ως η πιο σημαντική παράμετρος στην οποία η  Stone  Group International δίνει προτεραιότητα κάθε χρόνο  στον σχεδιασμό των περιπτέρων της. Δεν είναι τυχαίο που η εταιρία μας έχει κερδίσει βραβεία για τα περίπτερά της στο παρελθόν. Σε ό,τι αφορά τον σχεδιασμό του περιπτέρου, το λευκό μάρμαρο πρωταγωνίστησε για άλλη μία φορά και συνδυάστηκε αρμονικά με άλλα υλικά, όπως το γυαλί και το ατσάλι, δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό περιβάλλον, με καθαρές γραμμές,  minimal αισθητική και ατμοσφαιρικό φωτισμό.

 

Βραβείο Best Communicator Award, στην κατηγορία  Stone

Στη φετινή έκθεση της Marmo+mac, το ταξίδι  του W bar  για το 2019 ολοκληρώθηκε με την μεγαλύτερη επιτυχία.  To W Bar ήταν ο φετινός νικητής του «Best Communicator Award» στην κατηγορία Stone,  και αναμφίβολα ξεχώρισε για τον σχεδιασμό και την επιβλητικότητά  του.

Σύμφωνα με την Marmo+mac, το βραβείο «Best Communicator Award» απονέμεται στις εταιρίες εκείνες που μέσα από το περίπτερό τους εκφράζουν με τον καλύτερο επικοινωνιακό τρόπο, όχι μόνο τις κατασκευαστικές και τις διακοσμητικές τους ικανότητες, αλλά ταυτόχρονα και τις αξίες και τη φιλοσοφία τους. Κι αυτό ακριβώς είναι που αυξάνει για εμάς τη σημαντικότητα, αλλά και τη χαρά του συγκεκριμένου βραβείου.

Ο Marketing Manager της Stone Group International, Αλέξης Διονυσάτος μιλά για το βραβείο Best Communicator Award.

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της έκθεσης  παρουσιάστηκαν στους πελάτες και επισκέπτες του περιπτέρου μία σειρά από νέα υλικά, καινοτομίες και πρωτότυπες εφαρμογές. Πιο συγκεκριμένα, το κοινό είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για τα παρακάτω:

 

Για  νέα ελληνικά μάρμαρα & ένα νέο λατομείο

Πιο  συγκεκριμένα,  για  τα νέα μάρμαρα  που έχουν  προστεθεί στη συλλογή της  Stone Group International,  όπως τα  Mistral  Ostria, Artesian Grey, Damastas, Silver Grey και Hemarus Grey, καθώς και  για το νέο ιδιόκτητο λατομείο της εταιρίας,  από το οποίο εξορύσσεται το Hemarus Grey. Δείτε το βίντεο από το νέο λατομείο  της Stone Group International, στην περιοχή της Καβάλας.

 

Για Τεχνητή νοημοσύνη & πώς  αυτή χρησιμοποιείται  στη διαλογή πλακιδίων

Οι επισκέπτες μας είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τον Αυτόματο Διαλογέα Πλακιδίων που χρησιμοποιεί την  τεχνητή  νοημοσύνη και τη μηχανική μάθησης,  προκειμένου να αναγνωρίζει εύκολα, γρήγορα και με ακρίβεια, όλα τα πιθανά ελαττώματα των πλακιδίων και να τα κατηγοριοποιεί ανάλογα. Γνωρίστε καλύτερα τον Αυτόματο Διαλογέα πλακιδίων που ακούει στο όνομα Geoffrey.

 

Για τη χρήση υψηλής τεχνολογίας στην παραγωγική διαδικασία

Παράλληλα με όλα τα παραπάνω, οι πελάτες μας ενημερώθηκαν για τη χρήση της υψηλής τεχνολογίας στις νέες γραμμές παραγωγής πλακιδίων και μωσαϊκών, αλλά και για τα οφέλη της. Πιο συγκεκριμένα, εξηγήθηκε το πώς οι υψηλής τεχνολογίας γραμμές παραγωγής αυξάνουν εντυπωσιακά την παραγωγική δυναμικότητα,  αλλά και την ταχύτητα παραγωγής, ενώ παράλληλα ανταποκρίνονται με ακρίβεια στις υψηλότερες ποιοτικές προδιαγραφές.

 

Για Καινοτόμες ψηφιακές εφαρμογές.

Τις εντυπώσεις ωστόσο των  επισκεπτών μας έκλεψαν τα ‘’touch & feel’’τραπέζια του περιπτέρου μας, μέσα από τα οποία δινόταν η δυνατότητα ψηφιακής παρουσίασης της εταιρίας μας, αλλά και όλων των μαρμάρων μας. Επιπλέον, δινόταν η δυνατότητα στον κάθε επισκέπτη να ξεδιπλώσει και να χειριστεί ο ίδιος μία ψηφιακή παρουσίαση. Ένα ειδικό feature αναγνώριζε 12 επιλεγμένα κομμάτια μαρμάρου, καθώς ο επισκέπτης με μία απλή κίνηση, περνούσε το κάθε ένα από αυτά πάνω από την επιφάνεια του τραπεζιού.

Το ταξίδι του W Bar ολοκληρώθηκε για το 2019 στην έκθεση της  Marmo+mac.  Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους πελάτες μας, αλλά και στον κάθε ένα ξεχωριστά που επισκέφθηκε   το περίπτερό μας και μας τίμησε με την θερμή του ανταπόκριση στα social media μας.

Ανυπομονούμε να σας υποδεχθούμε στην επόμενη έκθεση!