NEWSLETTER

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε πρώτοι τις ενημερώσεις μας!

ΔΗΛΩΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΗΣ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗΣ
για σκοπούς Μarketing

Με την παρούσα δηλώνω τα ακόλουθα αναφορικά με το ονοματεπώνυμό μου και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού μου ταχυδρομείου («τα Δεδομένα») που διέθεσα στην Υπεύθυνη Επεξεργασίας εταιρεία με την επωνυμία «MARMOR SG Ανώνυμη Εταιρεία Επεξεργασίας Μαρμάρου και Γρανίτη» και το διακριτικό τίτλο «STONE GROUP INTERNATIONAL» (:«η Εταιρεία») με σκοπό να ενημερώνομαι με την λήψη newsletter στο ηλεκτρονικό μου ταχυδρομείο για τα προϊόντα, τις δράσεις και τα νέα της Εταιρείας:

Έχοντας ενημερωθεί από την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων:

(α) για τα δικαιώματα μου, όπως αυτά προσδιορίζονται για τα υποκείμενα των δεδομένων στις διατάξεις της εθνικής και ευρωπαϊκής νομοθεσίας και ειδικότερα του Γενικού Ευρωπαϊκού Κανονισμού 697/2016 σχετικά με την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα (και συγκεκριμένα τα δικαιώματα της ενημέρωσης, της πρόσβασης, της διόρθωσης, της διαγραφής, του περιορισμού, της φορητότητας και της εναντίωσης).
(β) ειδικότερα ότι για την τυχόν άσκηση των δικαιωμάτων μου αρμόδιο πρόσωπο επικοινωνίας, ορισμένο από την Εταιρεία είναι ο Υπεύθυνος Προστασίας Δεδομένων τον οποίο μπορώ να αναζητήσω στην ηλεκτρονική διεύθυνση dpo@stonegroup.gr στον οποίο θα απευθύνω τυχόν αίτημά μου για άσκηση κάποιου εκ των δικαιωμάτων μου αναφορικά με τα προσωπικά δεδομένα.
(γ) πως διατηρώ το δικαίωμα να ανακαλέσω τη συναίνεση που παρέχω σήμερα με την παρούσα επιλέγοντας τη σχετική εντολή ανάκλησης στη φόρμα Ανάκληση Συναίνεσης.
(δ) πως τα Δεδομένα τηρούνται από την Εταιρεία και δεν διαβιβάζονται παρά στους απολύτως αναγκαίους εκτελούντες την επεξεργασία παρόχους υποστήριξης ηλεκτρονικών συστημάτων και δικτύων της Εταιρείας.

 
info@stonegroup.gr

Blog

Βραβείο Best Employee Engagement Strategy, στα HR Awards 2019

Η Stone Group International βραβεύεται ξανά!

 

Με το  Silver βραβείο Best Employee Engagement Strategy, στην κατηγορία Τalent & Performance Management, διακρίθηκε η Stone Group International, στα φετινά HR Awards.

 

Τα  βραβεία  HR Awards

Τα  HR Awards διοργανώνονται για 5η συνεχή χρονιά από το περιοδικό HR Professional και την Boussias Communications, με στόχο να «φωτίσουν» και να αναδείξουν τις πρωτοβουλίες, τις πρακτικές και τις πολιτικές της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού στη χώρα μας. Η τελετή απονομής των HR Awards 2019 πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 14 Οκτωβρίου,  στο Athenaeum InterContinental Athens. Συνολικά διακρίθηκαν 42 εταιρείες από ένα ευρύ φάσμα επιχειρηματικής δραστηριότητας, με τον φετινό αριθμό των συμμετοχών να ξεπερνά κάθε προηγούμενη χρονιά.

 

To βραβείο Best Employee Engagement Strategy στην Stone Group International

Στην κατηγορία Τalent & Performance Management επιβραβεύονται οι πρακτικές και τα προγράμματα που αφορούν στη Διαχείριση Ταλέντου, ενώ ταυτόχρονα αναδεικνύονται οι στρατηγικές εκείνες που στοχεύουν στην ενίσχυση της δέσμευσης των ανθρώπων. H Stone Group International λαμβάνει το βραβείο Best Employee Engagement Strategy, για 2η φορά τα τελευταία 3 χρόνια, επιβεβαιώνοντας τη φιλοσοφία της εταιρείας που θέλει τους ανθρώπους της στην καρδιά της λειτουργίας της. Αξίζει να σημειωθεί πως οι υποψηφιότητες  φέτος ξεπέρασαν κάθε άλλη χρονιά, κάτι που ενισχύει ακόμη περισσότερο τη σημαντικότητα αυτής της  διάκρισης.

 

 

H Στρατηγική Employee Engagement της Stone Group International

Ο συγκερασμός του «παλιού» με το «καινούργιο» και «η οικογενειακή επιχείρηση» με τη νέα «τεχνοκρατική δομή» αποτέλεσαν για την Stone Group International θέματα άμεσης διευθέτησης. Ταυτόχρονα αποτέλεσαν και το έναυσμα για τη θεσμοθέτηση μίας στρατηγικής που στόχο έχει τη δέσμευση των εργαζομένων και την ενδυνάμωση της σχέσης εμπιστοσύνης που διατηρούν με την εταιρεία.  Την άνοιξη του 2017 τοποθετείται στον πυρήνα ο άνθρωπος και ο «Θεσμός» της οικογένειας, ενώ το καλοκαίρι του 2018 γίνεται αναπροσαρμογή του Οράματος και τίθεται επίσημα ο Παράγων Άνθρωπος στο επίκεντρό του («…ένας παγκόσμια αξιόπιστος οργανισμός, οδηγούμενοι από το πάθος των ανθρώπων μας..»).

 

Μία σειρά από δράσεις και ενέργειες ξεκινούν και υλοποιούνται με απόλυτη συνέπεια τα τελευταία δύο χρόνια. Με τον τρόπο αυτό, η εταιρεία δείχνει παράλληλα και την ευγνωμοσύνη της σε κάθε ένα από τα άτομα που προσφέρουν καθημερινά  και συμβάλουν με τον τρόπο τους στην υλοποίηση του οράματός της. Ενδεικτικά παραδείγματα αυτών των δράσεων  που έχουν ως επίκεντρο τον άνθρωπο,  αποτελούν οι ημέρες Family Day, Stone Seeds Day, Father’s Day, Mother’s Day κ.α.

 

Στην κατεύθυνση της κοινωνικής προσφοράς, μπορούν να αναφερθούν δράσεις και πρωτοβουλίες, όπως Πρώτες Βοήθειες, Αιμοδοσίες, μοίρασμα οπωροκηπευτικών, συμμετοχή σε δρόμους για το Χαμόγελο του παιδιού, στο Pink Sail, στο Τρέξε χωρίς τερματισμό  και πολλά άλλα.

 

Σε όλα τα παραπάνω έρχονται να προστεθεί και ένα νέο σύνολο δράσεων που στόχο έχουν να φέρνουν «την χαρά και τη διασκέδαση» συνεχώς στο χώρο εργασίας. Οι δράσεις αυτές ξεκίνησαν την άνοιξη του 2019 και βασίζονται  στον ορισμό και στην πεποίθηση πως «A great place to work is one in which you trust the people you work for, have pride in what you do, and enjoy the people you work with.” (Robert Levering, CoFounder, Great Place to Work®).  Μεταξύ των δράσεων αυτών περιλαμβάνονται η δημιουργία Λέσχης Ανάγνωσης, Λέσχης Χορού, Ομάδων Καλαθοσφαίρισης, Ποδοσφαίρου,  Ping Pong, ενώ ορίζεται και μία νέα θέση εργασίας, αυτή του “Fun Manager”,  η οποία εναλλάσσεται μεταξύ των Διευθυντών της Ομάδας ηγεσίας (Management Team).

 

Το βραβείο Best Employee Engagement Strategy αποτελεί μία μεγάλη τιμητική διάκριση. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Θεσμό των HR Awards που μας τίμησε, αλλά και σε όλους τους ανθρώπους μας που ανταποκρίνονται πάντα με αστείρευτη διάθεση και πάθος σε όλες τις δράσεις της εταιρείας, αποδεικνύοντας περίτρανα πως η εταιρεία δεν είναι τίποτα άλλο, από τους ίδιους τους ανθρώπους της!