NEWSLETTER

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε πρώτοι τις ενημερώσεις μας!

ΔΗΛΩΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΗΣ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗΣ
για σκοπούς Μarketing

Με την παρούσα δηλώνω τα ακόλουθα αναφορικά με το ονοματεπώνυμό μου και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού μου ταχυδρομείου («τα Δεδομένα») που διέθεσα στην Υπεύθυνη Επεξεργασίας εταιρεία με την επωνυμία «MARMOR SG Ανώνυμη Εταιρεία Επεξεργασίας Μαρμάρου και Γρανίτη» και το διακριτικό τίτλο «STONE GROUP INTERNATIONAL» (:«η Εταιρεία») με σκοπό να ενημερώνομαι με την λήψη newsletter στο ηλεκτρονικό μου ταχυδρομείο για τα προϊόντα, τις δράσεις και τα νέα της Εταιρείας:

Έχοντας ενημερωθεί από την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων:

(α) για τα δικαιώματα μου, όπως αυτά προσδιορίζονται για τα υποκείμενα των δεδομένων στις διατάξεις της εθνικής και ευρωπαϊκής νομοθεσίας και ειδικότερα του Γενικού Ευρωπαϊκού Κανονισμού 697/2016 σχετικά με την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα (και συγκεκριμένα τα δικαιώματα της ενημέρωσης, της πρόσβασης, της διόρθωσης, της διαγραφής, του περιορισμού, της φορητότητας και της εναντίωσης).
(β) ειδικότερα ότι για την τυχόν άσκηση των δικαιωμάτων μου αρμόδιο πρόσωπο επικοινωνίας, ορισμένο από την Εταιρεία είναι ο Υπεύθυνος Προστασίας Δεδομένων τον οποίο μπορώ να αναζητήσω στην ηλεκτρονική διεύθυνση dpo@stonegroup.gr στον οποίο θα απευθύνω τυχόν αίτημά μου για άσκηση κάποιου εκ των δικαιωμάτων μου αναφορικά με τα προσωπικά δεδομένα.
(γ) πως διατηρώ το δικαίωμα να ανακαλέσω τη συναίνεση που παρέχω σήμερα με την παρούσα επιλέγοντας τη σχετική εντολή ανάκλησης στη φόρμα Ανάκληση Συναίνεσης.
(δ) πως τα Δεδομένα τηρούνται από την Εταιρεία και δεν διαβιβάζονται παρά στους απολύτως αναγκαίους εκτελούντες την επεξεργασία παρόχους υποστήριξης ηλεκτρονικών συστημάτων και δικτύων της Εταιρείας.

 
info@stonegroup.gr

Εταιρια

Η Stone Group International είναι ένας από τους μεγαλύτερους ομίλους εταιριών εξόρυξης, επεξεργασίας και εμπορίας μαρμάρων στην Ευρώπη. Διαθέτει 10 ιδιόκτητα λατομεία και 5 παραγωγικές μονάδες, απασχολώντας συνολικά 650 εργαζόμενους

Για περισσότερες από 4 δεκαετίες ο όμιλος κάνει γνωστό και αγαπητό το Ελληνικό λευκό μάρμαρο, που εξορίσει κυρίως από τη μαρμαροφόρο περιοχή της Δράμας, σε περισσότερες από 80 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα έργα που έχουν ολοκληρωθεί με τη χρήση των προϊόντων του ομίλου, περιλαμβάνουν εντυπωσιακές κατασκευές στο Dubai, τη Νέα Υόρκη, το Λος Άντζελες, το Μαϊάμι, το Μονακό, την Αυστραλία, τη Μαλαισία και πολλές ακόμα πόλεις και διεθνείς αγορές.
Πρόκειται για ένα καθετοποιημένο όμιλο εταιριών, με πλήρως ανεπτυγμένη οργανωτική δομή, με οργανωμένα τμήματα Διαχείρισης εφοδιαστικής αλυσίδας, Marketing, Μηχανοργάνωσης, Οικονομικής διεύθυνσης, Παραγωγής, Προμηθειών εσωτερικού και εξωτερικού & Πωλήσεων.

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

Όραμα_Stone Group International

ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ

Πελατοκεντρισμός

Εμπιστοσύνη

Δημιουργικότητα

Αξιοκρατία

Ομαδικό Πνεύμα Συνεργασίας

Ανάπτυξη

Ο ΟΜΙΛΟΣ ΜΑΣ

 • Ένας από τους μεγαλύτερους ομίλους εταιριών μαρμάρου στην Ευρώπη
 • Ιδιόκτητα λατομεία και λατομεία με αποκλειστικότητα πρώτων υλών
 • Τέσσερα εργοστάσια σε Θεσσαλονίκη, Δράμα και Βέροια
 • Παγκόσμιος πρεσβευτής λευκού μαρμάρου σε περισσότερες από 80 χώρες
 • Ο μεγαλύτερος εξαγωγέας λευκών ποιοτικών μαρμάρων Pirgon, Thassos Snow White & Vermion White σε πλάκες και πλακίδια
 • Προμηθευτής υλικών σε κατασκευαστικά έργα
 • Μακροχρόνιες συνεργασίες με ένα διακεκριμένο δίκτυο συνεργατών σε όλες τις ηπείρους
 • Καθετοποιημένη παραγωγή
 •  Εξειδικευμένο στελεχιακό και εργατικό δυναμικό – Μηχανολογικός εξοπλισμός τελευταίας τεχνολογίας
 • 360ο πλήρως ανεπτυγμένη οργανωτική δομή με οργανωμένα τμήματα Διαχείρισης εφοδιαστικής αλυσίδας, Μάρκετιγκ, Μηχανοργάνωσης, Οικονομικής διεύθυνσης, Παραγωγής, Προμηθειών εσωτερικού και εξωτερικού & Πωλήσεων
 • Νέο επενδυτικό πρόγραμμα 2016-2018 (Μηχανολογικός εξοπλισμός, Αποθήκες, Γραφεία, SAP- ERP Platform).

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Στην Stone Group International η φροντίδα του μαρμάρου αποτελεί κυρίαρχο μέλημά μας.
Οι συνολικές εγκαταστάσεις του ομίλου μας, σε οικόπεδα και κτίρια, καλύπτουν 230.000 τ.μ

Οι κεντρικές εγκαταστάσεις της εταιρίας μας, καλύπτουν στο σύνολό τους μία έκταση 84.000 τ.μ, εκ των οποίων 25.000 τ.μ
αποτελούν εσωτερικές αποθήκες, στις οποίες φυλάσσονται κατά κύριο λόγο όλα τα λευκά μάρμαρα.

Οι εγκαταστάσεις στο Καβαλάρι φιλοξενούν τρία βασικά τμήματα παραγωγής:

 • Μονάδα με γραμμές επιρητίνωσης & επεξεργασίας πλακών
 • Μονάδα παραγωγής & επεξεργασίας πλακιδίων
 • Μονάδα παραγωγής προϊόντων ειδικών διαστάσεων, για κατασκευαστικά έργα,

καθώς επίσης και γραφεία Διοίκησης και Προσωπικού, Τμήματα Διαχείρισης Έργων, Καλλιτεχνίας, Παραγωγής, Logistics, 6 εσωτερικές και  5 εξωτερικές αποθήκες για όγκους, πλάκες, πλακίδια και Cut to Size προϊόντα.

Σε εξέλιξη βρίσκεται και νέα επέκταση των κτιριακών μας εγκαταστάσεων με νέους χώρους παραγωγής, νέα γραφεία διοίκησης,
χώρους έκθεσης μαρμάρων καθώς και χώρους υποδοχής πελατών και επισκεπτών.

Στην Δράμα, η Birros Hellenic Marble SA, καλύπτει έκταση 100.000 τ.μ που περιλαμβάνει γραφεία Διοίκησης, Τμήματα Παραγωγής, Logistics και συνεργεία υποστήριξης του μηχανολογικού εξοπλισμού των λατομικών μονάδων.

Στην Βέροια, η θυγατρική εταιρία του Ομίλου μας Vermion Marble SA, καλύπτει έκταση 15.000 τ.μ, που περιλαμβάνει Γραφεία Διοίκησης, Τμήματα Παραγωγής και Αποθήκες.

20160919_115104

Στην Δράμα, η θυγατρική εταιρία του Ομίλου μας Kar Mar Quarries SA, καλύπτει έκταση 24.000 τ.μ., που περιλαμβάνει Γραφεία Διοίκησης, Τμήματα Παραγωγής και Αποθήκες.

DJI_0093

ΠΑΡΑΓΩΓΗ

Η παραγωγική διαδικασία γίνεται με τους πλέον σύγχρονους τρόπους και με εξειδικευμένο στελεχιακό και εργατικό δυναμικό σε όλες τις μονάδες μας.

Περιλαμβάνει την πρωτογενή κοπή των όγκων των μαρμάρων και στην συνέχεια την επεξεργασία τους και διάθεσή τους σε πλάκες, πλακίδια και προϊόντα ειδικών διαστάσεων (cut to size).

Ταυτόχρονα, διαθέτουμε ολοκληρωμένες λύσεις για όλα τα στάδια της επεξεργασίας μαρμάρου, καθώς και εξειδικευμένους γλύπτες στο Καλλιτεχνικό μας Τμήμα, για τις πιο απαιτητικές εργασίες σε μάρμαρο.

Λειτουργούν τρία βασικά τμήματα παραγωγής:

 • Γραμμή κοπής και κατεργασίας όγκων και παραγωγής πλακών
 • Γραμμή παραγωγής δαπέδων,  πλακιδίων & μεγάλων διαστάσεων
 • Γραμμή παραγωγής ειδικών διαστάσεων και ειδικών μαρμάρινων κατασκευών.

Ο εξοπλισμός της εταιρίας μας αποτελείται από σύγχρονα μηχανήματα, κυρίως κορυφαίων ιταλικών οίκων τελευταίας τεχνολογίας.

Χρησιμοποιούμε τα παρακάτω πρότυπα για τον ποιοτικό έλεγχο της παραγωγής αλλά και για την ποιοτική διασφάλιση των τελικών προϊόντων μας:

ΕΝ13373, ΕΝ12057, ΕΝ12058, ΕΝ12059, ΕΝ1469:2004

Η εταιρία έχει υιοθετήσει Σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO 14001:2015, καθώς και Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO 9001:2015.

ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Στόχος μας είναι να μπορούμε να ανταποκριθούμε με ταχύτητα και υψηλή ποιότητα εξυπηρέτησης στις ανάγκες των συνεργατών μας.

Για τον λόγο αυτό, έχουμε εντάξει στον μηχανολογικό μας εξοπλισμό την μεγαλύτερη ολοκληρωμένη γραμμή παραγωγής και επεξεργασίας πλακών που έχει εφαρμοστεί ποτέ σε εργοστάσιο μαρμάρων. Η νέα γραμμή παραγωγής έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για εμάς, σε συνεργασία με διεθνούς φήμης ιταλικούς οίκους και πάντα με βάση τις ανάγκες του δικτύου πελατών και συνεργατών μας ανά τον κόσμο.

Αντιστοίχως, στο επόμενο χρονικό διάστημα, προγραμματίζεται η εγκατάσταση μίας δεύτερης γραμμής παραγωγής πλακιδίων σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους.

Ο μηχανολογικός εξοπλισμός του ομίλου μας, αποτελείται στο σύνολό του από μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, τα οποία εξασφαλίζουν ευρεία γκάμα επεξεργασιών πρώτης ύλης και τελικών προϊόντων υψηλών προδιαγραφών.

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ

Η αποστολή του Τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού της Stone Group International είναι η δημιουργία επιχειρηματικής προστιθέμενης αξίας μέσω της αξιοποίησης του πλέον πολύτιμου κεφαλαίου της εταιρείας, δηλαδή των ΑΝΘΡΩΠΩΝ της.

Εμείς στην Stone Group International γνωρίζουμε ότι όταν οι άνθρωποι έχουν την ευκαιρία να ξεδιπλώσουν όλες τους τις ικανότητες, τότε πετυχαίνουν σπουδαία πράγματα και πιστεύουμε ότι ο κάθε άνθρωπος προσφέρει το μέγιστο των δυνατοτήτων του όταν είναι ικανοποιημένος, καταρτισμένος, έχει κίνητρο και είναι προσηλωμένος.

Εάν ενδιαφέρεστε να γίνετε μέλος της Ομάδας μας, παρακαλούμε συμπληρώστε την αίτησή σας στις διαθέσιμες
θέσεις μας ή στείλτε μας το βιογραφικό σας σημείωμα στο αντίστοιχο πεδίο.

Δείτε τις θέσεις που έχουμε διαθέσιμες αυτή τη στιγμή.

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΟΛΙΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Έχοντας ως στόχο την ταχύτερη και καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας, εφαρμόζουμε Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας καθολικά σε όλες τις δραστηριότητές μας.

Στόχος μας  μεταξύ άλλων είναι:

 • Ενίσχυση των προγραμμάτων κατάρτισης και εκπαίδευσης πάνω σε συστήματα Ολικής Ποιότητας
 • Ενίσχυση της καινοτομίας με στόχο την αριστεία στην Διαχείριση Ολικής Ποιότητας
 • Μείωση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι πελάτες μας

ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Είμαστε ένας από τους μεγαλύτερους ομίλους εταιριών μαρμάρου στην Ευρώπη και πρεσβευτές του ελληνικού λευκού μαρμάρου
σε περισσότερες από 80 χώρες σε όλο τον κόσμο. Ο όμιλος απασχολεί 530 άτομα προσωπικό όλων των βαθμίδων.

Για μας, οι άνθρωποι, αποτελούν το πιο πολύτιμο κεφάλαιο. Επενδύουμε διαρκώς σε εξειδικευμένο στελεχιακό και εργατικό δυναμικό
για την κάλυψη των ολοένα αυξανόμενων αναγκών και απαιτήσεων. Δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στην εταιρική μας κουλτούρα που διέπεται
από αρχές αμοιβαίας εμπιστοσύνης, αλληλοσεβασμού και αξιοκρατίας.

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε το κατάλληλο εργασιακό περιβάλλον, στο πλαίσιο του οποίου οι άνθρωποι θα αναπτυχθούν μαζί με την εταιρία.

Εάν ενδιαφέρεστε να γίνετε μέρος της Ομάδας μας, παρακαλούμε συμπληρώστε την αίτησή σας στις διαθέσιμες θέσεις μας
ή στείλτε μας το βιογραφικό σας σημείωμα στο αντίστοιχο πεδίο.

Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας! Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις εργασίας.

Η Stone Group International είναι ο No 1 Όμιλος εταιριών μαρμάρων στην Ελλάδα και κατατάσσεται μεταξύ των 10 μεγαλύτερων στην Ευρώπη, με ιδιόκτητα Λατομεία και τρία εργοστάσια στη Βόρεια Ελλάδα (Θεσσαλονίκη, Δράμα, Βέροια). Όντας πρεσβευτής του Ελληνικού Λευκού Μαρμάρου και της επιχειρηματικότητας σε 85 χώρες παγκοσμίως, ψάχνουμε για έναν παθιασμένο και φιλόδοξο επαγγελματία, για να καλύψουμε τη θέση του Logistics Department – Master Data (MD.01), ως μέλος της ομάδας μας στο Καβαλάρι.

Κύριες Αρμοδιότητες

 • Άνοιγμα και συντήρηση αρχείου υλικών για όλο τον όμιλο
 • Χρήση ERP SAP
 • Καταχώρηση στοιχείων

Απαιτούμενα προσόντα

 • Κάτοχος πτυχίου ΑΕΙ ή ΤΕΙ Οικονομικής κατεύθυνσης
 • Τουλάχιστον 2 έτη προϋπηρεσίας στο αντικείμενο
 • Άριστη γνώση χειρισμού Η/Υ (Office, ERP)
 • Άριστη γνώση χειρισμού SAP
 • Πολύ καλή γνώση Αγγλικής
 • Ανεπτυγμένες ικανότητες οργάνωσης και διαχείρισης χρόνου, επικοινωνίας, επίλυσης προβλημάτων και εχεμύθειας

Η εταιρία προσφέρει ένα ανταγωνιστικό πακέτο αμοιβών και παροχών, συνεχή εκπαίδευση, προοπτικές εξέλιξης στα πλαίσια ενός δυναμικού οργανισμού, καθώς και τις προϋποθέσεις για την έκφραση και την ανάπτυξη τόσο των γνωστικών όσο και των επιχειρησιακών δυνατοτήτων των εργαζομένων, σε ένα διεπιστημονικό και ανταποδοτικό περιβάλλον εργασίας.

Εάν ενδιαφέρεστε να εργαστείτε στην εταιρία μας, ανυπομονούμε να λάβουμε την αίτηση ενδιαφέροντος σας. Παρακαλώ στείλτε το βιογραφικό σας σημείωμα αναφέροντας στο θέμα τη θέση εργασίας και τον κωδικό της θέσης “Logistics Department – Master Data (MD.01)”, στο: hr@stonegroup.gr.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων 20 Ιουλίου 2017.

Όλες οι αιτήσεις θα αντιμετωπιστούν με πλήρη εμπιστευτικότητα και θα απαντηθούν.