NEWSLETTER

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε πρώτοι τις ενημερώσεις μας!

ΔΗΛΩΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΗΣ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗΣ
για σκοπούς Μarketing

Με την παρούσα δηλώνω τα ακόλουθα αναφορικά με το ονοματεπώνυμό μου και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού μου ταχυδρομείου («τα Δεδομένα») που διέθεσα στην Υπεύθυνη Επεξεργασίας εταιρεία με την επωνυμία «MARMOR SG Ανώνυμη Εταιρεία Επεξεργασίας Μαρμάρου και Γρανίτη» και το διακριτικό τίτλο «STONE GROUP INTERNATIONAL» (:«η Εταιρεία») με σκοπό να ενημερώνομαι με την λήψη newsletter στο ηλεκτρονικό μου ταχυδρομείο για τα προϊόντα, τις δράσεις και τα νέα της Εταιρείας:

Έχοντας ενημερωθεί από την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων:

(α) για τα δικαιώματα μου, όπως αυτά προσδιορίζονται για τα υποκείμενα των δεδομένων στις διατάξεις της εθνικής και ευρωπαϊκής νομοθεσίας και ειδικότερα του Γενικού Ευρωπαϊκού Κανονισμού 697/2016 σχετικά με την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα (και συγκεκριμένα τα δικαιώματα της ενημέρωσης, της πρόσβασης, της διόρθωσης, της διαγραφής, του περιορισμού, της φορητότητας και της εναντίωσης).
(β) ειδικότερα ότι για την τυχόν άσκηση των δικαιωμάτων μου αρμόδιο πρόσωπο επικοινωνίας, ορισμένο από την Εταιρεία είναι ο Υπεύθυνος Προστασίας Δεδομένων τον οποίο μπορώ να αναζητήσω στην ηλεκτρονική διεύθυνση dpo@stonegroup.gr στον οποίο θα απευθύνω τυχόν αίτημά μου για άσκηση κάποιου εκ των δικαιωμάτων μου αναφορικά με τα προσωπικά δεδομένα.
(γ) πως διατηρώ το δικαίωμα να ανακαλέσω τη συναίνεση που παρέχω σήμερα με την παρούσα επιλέγοντας τη σχετική εντολή ανάκλησης στη φόρμα Ανάκληση Συναίνεσης.
(δ) πως τα Δεδομένα τηρούνται από την Εταιρεία και δεν διαβιβάζονται παρά στους απολύτως αναγκαίους εκτελούντες την επεξεργασία παρόχους υποστήριξης ηλεκτρονικών συστημάτων και δικτύων της Εταιρείας.

 
info@stonegroup.gr

HEMARUS GREY

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το Ηemarus Grey είναι ένα ασβεστιτικό μάρμαρο με λευκό και υπόλευκο φόντο, με έντονες γκρι βένες και σύννεφα αποδίδοντας στο υλικό μια μοναδική, ξεχωριστή ταυτότητα.

Ομοιογενές και σκληρό μάρμαρο με διαγώνια ή οριζόντια κίνηση. Λόγω της ασβεστιτικής του ιδιότητας και των υπόλοιπων τεχνικών χαρακτηριστικών του, το Hemarus Grey μπορεί και τοποθετείται με ευκολία σε κάθε κατασκευή, χωρίς πιθανά τεχνικά προβλήματα κατά την εγκατάστασή του. Ιδανικό τόσο για εσωτερική χρήση, όσο και εξωτερική, ακόμα και σε πολύ δύσκολες κλιματικές συνθήκες.

Προσφέρεται σε τρεις τύπους. Με οριζόντιες βένες, με διαγώνιες βένες, αλλά και σε ένα μοτίβο που στη γλώσσα του κλάδου του μαρμάρου συχνά αποκαλείται ως συννεφάτο. Ο κάθε ένας από τους τρεις τύπους του Hemarus Grey, προσδίδει ένα τελείως διαφορετικό αισθητικό αποτέλεσμα και προσφέρει πολλαπλές διακοσμητικές λύσεις.

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Πολλαπλές εφαρμογές στις κατασκευές και την διακόσμηση

Κατάλληλο για μεγάλα και μικρά κατασκευαστικά έργα, εμπορικά και οικιστικά κτίρια.

Εξωτερικά και εσωτερικά δάπεδα, επένδυση τοίχων, μπάνια, πάγκοι κουζίνας.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΥΛΙΚΟΥ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΕΣ

Polished, Honed, Sand Blasted, Bush Hammered, Acid Washed, Leather

 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ
ΠΑΧΟΣ

5/8 (inches)

2 (cm)

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

12x24 12x12 6x12 (inches)

60x60 60x30 (cm)

ΔΙΑΛΟΓΕΣ
Extra, A1, A2and Commercial
ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ *
  • Dry Lay και φωτογράφηση
  • Διαλογή με βάση το χρώμα ή το αρχιτεκτονικό σχέδιο
  • Μέτρηση υγρασίας
  • Barcoding
  • Ειδική συσκευασία

Όλες οι παραπάνω υπηρεσίες είναι προαιρετικές και παρέχονται κατόπιν συμφωνίας.

JUMBO SIZE ΠΛΑΚΕΣ
Διαθέσιμο σε πλάκες jumbo size.

Indicative Conceptual Rendering