NEWSLETTER

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε πρώτοι τις ενημερώσεις μας!

ΔΗΛΩΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΗΣ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗΣ
για σκοπούς Μarketing

Με την παρούσα δηλώνω τα ακόλουθα αναφορικά με το ονοματεπώνυμό μου και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού μου ταχυδρομείου («τα Δεδομένα») που διέθεσα στην Υπεύθυνη Επεξεργασίας εταιρεία με την επωνυμία «MARMOR SG Ανώνυμη Εταιρεία Επεξεργασίας Μαρμάρου και Γρανίτη» και το διακριτικό τίτλο «STONE GROUP INTERNATIONAL» (:«η Εταιρεία») με σκοπό να ενημερώνομαι με την λήψη newsletter στο ηλεκτρονικό μου ταχυδρομείο για τα προϊόντα, τις δράσεις και τα νέα της Εταιρείας:

Έχοντας ενημερωθεί από την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων:

(α) για τα δικαιώματα μου, όπως αυτά προσδιορίζονται για τα υποκείμενα των δεδομένων στις διατάξεις της εθνικής και ευρωπαϊκής νομοθεσίας και ειδικότερα του Γενικού Ευρωπαϊκού Κανονισμού 697/2016 σχετικά με την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα (και συγκεκριμένα τα δικαιώματα της ενημέρωσης, της πρόσβασης, της διόρθωσης, της διαγραφής, του περιορισμού, της φορητότητας και της εναντίωσης).
(β) ειδικότερα ότι για την τυχόν άσκηση των δικαιωμάτων μου αρμόδιο πρόσωπο επικοινωνίας, ορισμένο από την Εταιρεία είναι ο Υπεύθυνος Προστασίας Δεδομένων τον οποίο μπορώ να αναζητήσω στην ηλεκτρονική διεύθυνση dpo@stonegroup.gr στον οποίο θα απευθύνω τυχόν αίτημά μου για άσκηση κάποιου εκ των δικαιωμάτων μου αναφορικά με τα προσωπικά δεδομένα.
(γ) πως διατηρώ το δικαίωμα να ανακαλέσω τη συναίνεση που παρέχω σήμερα με την παρούσα επιλέγοντας τη σχετική εντολή ανάκλησης στη φόρμα Ανάκληση Συναίνεσης.
(δ) πως τα Δεδομένα τηρούνται από την Εταιρεία και δεν διαβιβάζονται παρά στους απολύτως αναγκαίους εκτελούντες την επεξεργασία παρόχους υποστήριξης ηλεκτρονικών συστημάτων και δικτύων της Εταιρείας.

 
info@stonegroup.gr

Επιτυχής αποστολή βιογραφικού

Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας
να ενταχθείτε στο Ανθρώπινο Δυναμικό της Stone Group International

Εάν έχετε στείλει το βιογραφικό σας σημείωμα με κωδικό συγκεκριμένης θέσης και δεν έχουμε επικοινωνήσει μαζί σας μέσα σε χρονικό διάστημα 2-4 εβδομάδων, πιθανότατα κατά τη διαδικασία αξιολόγησης και επιλογής υποψηφίων, το όνομά σας να μην έχει συμπεριληφθεί στη λίστα των ανθρώπων που θα προχωρούσαν στο επόμενο στάδιο.

Το βιογραφικό σας σημείωμα έχει καταχωρηθεί, και στην περίπτωση που προκύψει ανάλογη θέση των προσόντων και της εμπειρίας σας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας προκειμένου να προχωρήσουμε σε μία πρώτη συνέντευξη.

Σας διαβεβαιώνουμε ότι το σύνολο των πληροφοριών που μας υποβάλλατε θα τα διαχειριστούμε με απόλυτη εχεμύθεια και θα καταχωρηθούν άμεσα στη βάση δεδομένων μας.

Εάν οποιεσδήποτε από τις προσωπικές σας πληροφορίες μεταβληθούν, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για τις αλλαγές το συντομότερο δυνατό.  Στα πλαίσια της συνεχούς ανάπτυξής μας, οι ανάγκες στελέχωσής μας εξελίσσονται, για αυτό το λόγο μη διστάσετε να μας αποστείλετε ξανά το βιογραφικό σε πιθανή μελλοντική θέση.  Μπορείτε να ενημερώνεστε για τις θέσεις υπό αναζήτηση εδώ.

Εάν έχετε οποιαδήποτε απορία για τη διαδικασία επιλογής, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας και θα ανταποκριθούμε εντός δύο εργάσιμων ημερών.

Για άλλη μία φορά σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας να επιλέξετε τη Stone Group International ως μελλοντικό σας εργοδότη.  Σας ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην εύρεση μίας θέσης που θα καλύπτει τους επαγγελματικούς σας στόχους, και ευελπιστούμε να συμβάλουμε σ’ αυτό.

Sorry, the comment form is closed at this time.